Webhosting

IDNO > webhosting is een gespecialiseerd hosting bedrijf in Nederland en Europa, met de nadruk op betrouwbaarheid, support, snelheid en innovatie in zowel website ontwikkeling als server hosting. IDNO > webhosting is sinds 2004 aanwezig op de internet en domeinnaam registratiemarkt. Na al die jaren heeft IDNO > webhosting de benodigde ‘expertise uit ervaring’ dan ook letterlijk ‘in huis’. Dat vertaalt zich uiteraard in een hoogst betrouwbare internetdienstverlening.

Waarom IDNO > webhosting?

IDNO > webhosting kiest compromisloos voor kwaliteit! Wij zitten in de beste datacenters van Nederland en garanderen een netwerk uptime van 99,99%. Onze servers bevinden zich in Groningen (GN-IX) en Amsterdam (Databarn). Ze zijn rechtstreeks verbonden met de grote Europese backbones waardoor IDNO > webhosting supersnelle verbindingen kan leveren naar alle internationale internet exchanges in Europa.

Maximale performance!

IDNO > webhosting zorgt ervoor dat de server load op alle servers steeds minimaal is, om een snelle verwerking van de gehoste websites te garanderen. Hiervoor beperken we alle servers tot een maximum van 100 webhosting pakketten per server en wordt er per server een doorlopende monitoring en controle uitgevoerd op zowel de gemiddelde snelheid als de server load, teneinde de IDNO > webhosting kwaliteit te kunnen blijven garanderen

Onze diensten?

Bij ons kunt u terecht voor joomla-hosting, magento-hosting, linux-hosting, shirtnetwork-hosting, productsdesigner-hosting, reseller-hosting, dedicated-hosting, co-hosting, spam-filters, back-up, SSL certificaten, CMS content beheer en goedkope domeinnaam registraties!

Bezoek onze IDNO > webhosting website voor een overzicht van onze producten en diensten.

Shared hosting

Shared webhosting oplossingen vanaf € 2.50 per maand

Bezoek IDNO > hosting

Domeinnamen

Wereldwijde domeinnaam registratie vanaf € 5.50 per jaar

Bezoek IDNO > hosting

Dedicated servers

Dedicated servers oplossingen vanaf € 49.50 per maand

Bezoek IDNO > hosting

Anti Spam

E-mail antispam en antivirus oplossingen vanaf € 1.50 p/m

Bezoek IDNO > hosting